Lediga tjänster

Här hittar du aktuella lediga tjänster hos våra uppdragsgivare. Du ansöker till en specifik under rubricerad tjänst. Välkommen!

Utförda uppdrag

Följande tjänster har vi tillsatt för våra uppdragsgivares räkning

Söker du nya medarbetare? Codeq rekryterar ledare och specialister för näringslivet.

Codeq är en etablerad rekryteringspartner som årligen genomför ett hundratal rekryteringar.

Tyngdpunkten ligger på specialister och ledande befattningar inom det privata näringslivet och våra erfarna rekryterare rör sig vant mellan olika discipliner – från produktion och teknik till kvalitet och ekonomi. 

Ett omfattande nätverk och en välfylld kandidatbas ger dig direkt access till intressanta kandidater. Våra rekryteringskonsulter är mycket erfarna och arbetar med etablerade metoder och verktyg genom hela processen, från personlighetstester till problemlösningstester och beteendeanalyser. Våra rekryteringsverktyg är granskade av STP, Stiftelsen för tillämpad psykologi.

Vår kompetens står självklart till förfogande även när du överväger att göra en internrekrytering eller vill få ditt val bekräftat i form av en second opinion

Rekryteringstjänster

  • Hel rekryteringsprocess
  • Personbedömning och tester
  • Second Opinion
  • Search
  • Interimslösningar
  • Uthyrning

Våra verktyg

Perfekt matchning mellan kandidater och företag kräver kraftfulla verktyg. Noggrannhet och professionella tester är också en förutsättning för att vi ska kunna kvalitetssäkra processen och uppfylla vår garantitid. De verktyg som vi använder vid rekrytering är:

Personlighetstest

Ett internationellt välkänt och vårt mest kraftfulla personlighetstest för bedömning av grundläggande drag i personligheten. I testet kan vi alltid se: förhållningssätt mot andra personer – tankestil – arbetssätt – stress. Detta kompletteras sedan med ytterligare rapporter kopplade till sökt tjänst t.ex. för ledare kan vi se ledarstil m.m.

Begåvningstest

Ger en bild av en persons intellektuella förmåga och förutsäger framgång i arbete, särskilt om du vill mäta så kallad generell begåvning. Vi har även tester som ger även information om verbal, spatial och numerisk begåvning enligt den hierarkiska begåvningsmodellen.

Vi kartlägger kompetensen

Vi använder ett web-baserat verktyg för att visualisera kravprofil på tjänsten och kandidaternas nuvarande kompetensnivå.

 

Search. 

Avancerade sökuppdrag i det tysta.

I samband med strategiskt viktiga rekryteringar är diskretion ofta nödvändig.
I de fall du vill rekrytera en ny ledare, specialist eller styrelsemedlem utan att gå ut offentligt, erbjuder vi executive search.

Många av regionens skickliga företagsledare och specialister ser Codeq som en självklar samarbetspartner och vänder sig till oss när de är redo att gå vidare i karriären.

Med hjälp av vår kandidatbank och vårt omfattande nätverk kan vi därför hjälpa dig att tillsätta tjänsten konfidentiellt, utan offentlig annonsering.

Tillvägagångssättet är detsamma som vid en traditionell rekrytering; tillsammans går vi igenom din verksamhets behov och sätter samman en kravprofil. Därefter kontaktar vi de kandidater – chefer och specialister – som matchar din kravprofil.

Vänd dig med förtroende till oss när du har ett rekryteringsuppdrag utöver det vanliga!

Kontakta

0393-77 99 97
Maila

Interimslösning. Kompetensförstärkning.

Med en interimslösning håller du farten uppe. Genom vårt omfattande nätverk kan vi bistå med interimsuppdrag som är utvecklande både för företaget och för dina tillfälliga medarbetare.

Uthyrning. Vi löser ditt personalbehov.

När du har behov av att stärka upp organisationen under en kortare eller längre tid kan vi bistå med kompetent personal. Vi har ett omfattande nätverk med många olika kompetenser.

Är du intresserad? Hör av dig till oss!

Kandidat?! Vi matchar dig med rätt arbetsgivare!

Någonstans därute finns du – den perfekta kandidaten. Den som vår uppdragsgivare söker efter med ljus och lykta. Därför vill vi gärna komma i kontakt med dig. Varmt välkommen att registrera ditt CV i vår kandidatbank. Ännu gladare blir vi om du kontaktar oss direkt och berättar om din kompetens och dina karriärplaner. Som kandidat hos Codeq får du tillgång till vårt omfattande nätverk av uppdragsgivare, förr eller senare så kan vi presentera ditt drömjobb.